Nieuws
Open Podium Talentenloods gaat digitaal

Ook het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens is komen te vervallen door de Corona maatregelen. ,,Maar juist nu is het belangrijk gemotiveerd te blijven en je schouders eronder te zetten”, aldus organisator Angelique Schipper. ,,Daarom hebben wij een alternatief bedacht om het talent van onze jeugd in Leidschendam-Voorburg toch voor het voetlicht te brengen: digitaal. Je kunt op twee manieren meedoen. Stuur een filmpje of schrijf een verhaal over jouw talent. Net als bij het ‘gewone’ Open Podium zijn alle talenten welkom en zijn er twee leeftijdscategorie√ęn: jeugd basisscholen en jeugd 12-21 jaar. Net als bij de gewone Open Podium-avonden kiezen we Two Talents per leeftijdscategorie, die nogmaals in de schijnwerpers gezet gaan worden op de Slotbijeenkomst. Doe je mee? Stuur je filmpje/verhaal op voor 1 mei naar info@talentenloods.nl Alle inzendingen krijgen voor 1 juni bericht.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com