Maandagmorgen werd al vroeg gestart met het inhijsen van het graafwiel van de tunnelboormachine voor het tweede deel van de RijnlandRoute (verbinding A4-A44 ten noorden van Vlietland). Het inhijsen stond al eerder op de planning, maar de harde wind gooide roet in het eten. Het graafwiel heeft een gewicht van maar liefst 150.000 kilo. In de afgelopen weken zijn de beitels die versleten waren vervangen door nieuwe exemplaren, zodat de bouwers goed van start kunnen. De komende weken wordt verder gewerkt aan het opbouwen van de machine en het koppelen van de laatste volgtrein. Uiteraard volgens de coronarichtlijnen van het RIVM, die ook op de bouwplaatsen worden nageleefd. (Foto: Rick Keus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com