B&W hebben vergunning gegeven voor het splitsen van de woning Laan van Nieuw Oosteinde 21 en 21A Voorburg in acht appartementen. Dit ondanks oproepen van de coalitiepartijen VVD en PvdA om lopende vergunningaanvragen aan te houden totdat er een regeling is waardoor woningsplitsing aan een vergunning wordt gebonden. Wethouder Jan-Willem Rouwendal heeft onlangs aangekondigd zo’n vergunning te willen invoeren om het splitsen van woningen tegen te gaan. Het splitsen van woningen neemt in belangstelling toe nu Den Haag en Rijswijk maatregelen hebben genomen om dit fenomeen tegen te gaan. Waarom B&W de vergunning toch hebben verleend is niet duidelijk. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com