Nieuws
Rotterdamsebaan met kerstmis klaar

De Rotterdamsebaan, de verbinding tussen verkeersplein Ypenburg en de Binckhorst, is medio december klaar. Dat heeft de Haagse wethouder Boudewijn Revis bekend gemaakt. De Binckhorstlaan is vrijwel af. Nog voor de zomer wordt het kruispunt van die laan met de Maanweg aangepakt.

Deze zomer gaat het Molenvlietpark aan de oostkant van de Vliet open. Er komt nog een verbinding vanuit dat park, via landgoed Zeerust naar de golfbaan Leeuwenberg. Die verbinding krijgt het karakter van een open tuin, inclusief een wandelpad en een vijver.

De tunnel in de Rotterdamsebaan blijft Victory Boogie Woogietunnel heten naar het schilderij van Piet Mondriaan. In de Vlietzoom ten oosten van de Vliet komt een apart kunstwerk dat de archeologische vondsten die tijdens de aanleg van de Rotterdamsebaan zijn gedaan, moet markeren. (foto Jurriaan Brobbel)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com