Drie gastoptredens vandaag in Kakafonie op Omroep Midvliet. Om 12:30 uur is Jos Bosma telefonisch te gast met zijn nieuwe single ‘Jij bent mijn alles’ te laten horen. Jos Bosma uit Leiden timmert flink aan de weg want na ‘Want zij’, ‘Bekijk ’t maar’, ‘Ik ben je prooi’ en ‘Voorbij’ komt hij alweer met zijn vijfde single ‘Jij bent mijn alles’.

Even na 13.00 uur kan men in Kakafonie luisteren naar een telefonisch interview met Van Piekeren. Van Piekeren is een Nederlandstalige band, opgericht door zanger en naamdrager van de band Jan van Piekeren en gitarist Johan Fransen. De muziek van de Utrechtse band laat zich omschrijven als melodische (akoestische) theaterpop waarin de gitaarpartijen van Johan Fransen hun duidelijke stempel drukken op de muziek.

En om ongeveer 13:30 uur kunt u luisteren naar een telefonisch interview met Jim Wake van de Haags-Leidse formatie Katvanger. Katvanger bestaat uit Ruud Fransen, Jan Vereçki en Jim Wake. Ieder voor zich doen ze zich voor als goede, oprechte en eerlijke burgers, maar als collectief offreert Katvanger een verdachte versie van de blues.  Hun liedjes vertellen over pijn, bedrog en eenzaamheid maar daarnaast bevat Katvanger’s uitgebreide repertoire van vooral eigen composities een flinke dosis ironie en sarcasme, opgefleurd met een gezonde portie samenzang en swing.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com