Nieuws
Onvrede over afhandeling faillissement bouwer Kulturhus

De onderaannemers die betrokken waren bij de bouw van het Kulturhus in Stompwijk eisen actie van de curator nu het faillissement van de bouwer van het Kulturgus, SSB, aansleept. Ze hebben zich schriftelijk tot de curator en de rechtbank gewend met de vraag om opheldering over de trage gang van zaken.

SSB ging op 30 april 2019 failliet. Het Kulturhus was toen nog niet af. Bovendien lagen en vele onbetaalde rekeningen van onderaannemers. In totaal voor ongeveer 500.000 euro. Ook de gemeente Leidschendam-Voorburg heeft nog tussen één en drie ton tegoed van SSB.

De onderaannemers beklagen zich over het feit dat de curator hen niets laat horen. Zij wijzen erop dat SSB maar één opdracht had (bouw Kulturhus), geen personeel noch materieel. Dat de curator een rechtmatigheidsonderzoek inzake het faillissement doet kunnen zij billijken maar ook dat hoeft niet zo lang te duren, aldus de onderaannemers.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com