Nieuws
Bedrijfsterrein Westvlietweg moet ontsloten worden

Het bedrijfsterrein aan de Westvlietweg tussen de A12 en Park Leeuwenberg moet zo snel mogelijk ontsloten worden door de aanleg van een weg onder de A4 bij het Prins Clausplein door. Aan dit project moet prioriteit gegeven worden.

Dat stelt de Vlietzoom Alliantie in een brief aan de provincie Zuid-Holland. Onlangs lieten Gedeputeerde Staten weten dat er vooralsnog geen ‘toekomstbeelden’ voor de Vlietzone werden ontwikkeld aangezien de betrokken gemeenten eerst onderling wilden gaan overleggen.

De Vlietzoom is het gebied tussen A4, Rijswijk, Vliet en Zeeheldenwijk in Leidschendam-Voorburg. De provincie beschouwt de hele strook langs de Vliet tussen Leiden en Schiedam als Vlietzone.

Volgens de Vlietzoom Alliantie moet de Vlietzoom losgekoppeld worden van de Vlietzone. Als dat gebeurt moet als eerste aandacht gegeven worden aan een ontsluitingsweg voor zwaar verkeer van het bedrijfsterrein Westvliet. Inclusief aandacht voor geluidsoverlast en luchtverontreiniging. Er kan meegelift worden bij de plannen om de A4 te verbreden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com