Hockeyvereniging Cartouche is een initiatief gestart om in tijden van corona extra aandacht te geven aan de medemens. Dit doet de vereniging vanuit het nieuwe initiatief ‘#CartoucheVerenigt’. Via een nieuwsbrief aan alle leden worden ondersteuningsacties bekend gemaakt. De vereniging roept de leden op mee te helpen:

  1. Ken je een lid van Cartouche (of iemand in de andere categorieën) dat extra ondersteuning nodig heeft? Bijvoorbeeld met maaltijden, boodschappen doen, extra aandacht op een andere manier. Of voor ondernemers die lid of sponsor zijn (of in een van de andere categorieën vallen) voor hulp bij verkoop van voorraad, een bezorgdienst voor horeca, aandacht voor een actie in de winkel. Als je een ander aanmeldt, check dan eerst of diegene het een goed idee vindt om in de nieuwsbrief van Cartouche te worden opgenomen,
  2. Meld je ondersteuningsactie voor donderdag 9 april aan via ledenhelpenleden@gmail.com
  3. Doe dat in maximaal 3 regels.
    Noem de naam van het aanspreekpunt voor degene die hulp of aandacht kan gebruiken, en vertel wat er nodig is. Of bijvoorbeeld: ‘Restaurant XXX bezorgt nu ook elke dinsdag en donderdag. Bekijk menu op xxxx.nl of stuur een mail naar xxxx@gmail.com ‘. Vermeld duidelijk wat er nodig is, op welke dagen, de naam van het bedrijf/de persoon en de contactgegevens (bijvoorbeeld een website, e-mailadres, mobiel nummer).
  4. Er is wel een voorwaarde: de persoon die ondersteuning nodig heeft is lid van Cartouche, ouder van kinderen op Cartouche, oud-Cartoucher of het is een bedrijf dat Cartouche sponsort. Vermeld daarom ook de link met Cartouche van degene voor wie de hulp of aandacht bedoeld is.
  5. Leden/ouders enzovoort die iets voor een ander willen doen, kunnen op een oproepje reageren en hun hulp aanbieden. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar.

Samen komen we hier doorheen. We wensen jullie sterkte en gezondheid in de komende weken. Onze wens is dat we elkaar voor de zomer nog zien op en rond de hockeyvelden

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com