Nieuws
HTM roept op tot voorzichtigheid

HTM vraagt iedereen die gebruik maakt van tram of bus in deze periode om de richtlijnen van de Rijksoverheid in acht te nemen. Houd afstand van elkaar, ook in tram of bus. Wacht anders op een volgende tram/bus, stel uw reis uit als deze niet noodzakelijk is of maak gebruik van een ander vervoermiddel zoals bijv. een (deel)fiets. Afhankelijk van de situatie kan de trambestuurder of buschauffeur u verzoeken te wachten op een volgende bus of tram. HTM wil ervoor zorgen dat mensen met vitale functies die gebruik moeten maken van het OV dat ook kunnen blijven doen.

De trams en bussen stoppen bij elke halte. De trambestuurder of buschauffeur opent de deuren voor u. Stop- en deur open knoppen hoeft u dus niet meer te gebruiken. Houd 1,5 meter afstand tot andere reizigers, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, gebruik papieren zakdoekje, schud geen handen en was regelmatig uw handen ook na gebruik van bus en tram. HTM maakt trams en bussen extra schoon, ook de contactpunten zoals die van de verkoopautomaten en vasthoudlussen.

Tijdens de kaartcontrole vragen onze medewerkers u zelf uw vervoerbewijs voor de kaartlezer te houden. De BOA-controleurs, beveiligers en OV-stewards hoeven geen vervoerbewijzen meer aan te nemen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com