Nieuws
‘Stay Safe’-initiatief winkeliers Julianabaan

De winkeliers van het Voorburgse winkelcentrum Julianabaan hebben de handen ineen geslagen om toch nog wat omzet te behalen in deze coronatijd. Zij hebben het ‘Stay Safe’ platform opgezet. Dat start deze week met een actie cadeaupakketten.

Vanaf morgen, woensdag 8 april, kunnen mensen cadeaupakketten bestellen via www.julianabaan.shop. Er is keuze uit het: ‘ik mis je opa en/of oma pakket,’ het ‘thuiswerk-pakket’, ‘borrelpakket’ of het ‘voor hem/voor haar pakket’. De pakketten bevatten producten van de winkels op de Julianabaan. Daarnaast  is het ook mogelijk om bij de winkeliers losse producten te bestellen.

De bezorgservice van het Stay Safe-team gaat de pakketten en producten één keer per week, op zaterdag, bezorgen. Als de vraag toeneemt wordt er vaker bezorgd. De bezorgers krijgen een mondkapje, handschoenen en houden zich strikt aan de regels van het RIVM.

Door het bestellen van de pakketten steunt u de lokale ondernemer(s). De opbrengst gaat volledig naar de ondernemers. Bezorging is gratis in Leidschendam-Voorburg, buiten de regio kost het bezorgen €4,95.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com