Vorige week heeft Woonzorg Haaglanden (WZH) een oproep gedaan aan mensen om tijdelijk aan de slag te gaan als woonbegeleider bij WoonZorgcentra Haaglanden. ,,Wij hebben hierop ontzettend veel lieve en hartelijke reacties ontvangen van mensen die hun hulp hebben aangeboden. Mede dankzij jullie hebben wij momenteel voldoende woonbegeleiders om ons te helpen. Wij zijn hier enorm blij mee.
Ondanks dat wij het enorm waarderen dat er zoveel mensen zijn die ons willen ondersteunen, kunnen wij nieuwe aanmeldingen voor woonbegeleiders helaas niet meer plaatsen. ‍Wel blijven we op zoek naar mensen met een zorgdiploma. Zij kunnen hun interesse kenbaar maken via werving@wzh.nl Onze adviseurs van Werving & Selectie nemen dan contact met je op.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com