B&W willen een ‘finale’ besluitvorming over de eventuele aanleg van een nieuwe brug over de Vliet ‘voor het komende kerstreces of zo spoedig mogelijk daarna’. Dat is de gemeenteraad meegedeeld. Eerder voorzag het stadsbestuur besluitvorming rond kerstmis 2019. Dat kwam er echter niet van vanwege nog lopende onderzoeken.

Volgens B&W is de afgelopen periode gewerkt aan ‘een verdere verkenning en uitwerking van selectieve toegang (voor auto’s tot het Damcentrum, red.) en een nieuwe brug over de Vliet op diverse aspecten, zoals financiële en juridische aspecten en draagvlak’. Dit alles om tot de finale besluitvorming te komen.

B&W spreken over een ‘zeer complex’ programma ‘door de verschillende onderdelen en door de verschillende belangen die spelen. Maatregelen in een bepaald gebied, hebben ook altijd gevolgen voor een ander gebied’. (foto Brimos)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com