Reizigers die tijdens de paasdagen noodzakelijkerwijs de trein nemen – zoals medisch personeel, mantelzorgers, schoonmakers en vakkenvullers – moeten alert zijn op werkzaamheden in het komende Paasweekend. ProRail werkt op diverse plekken, zoals tussen Leiden en Den Haag Centraal aan het spoor. Mensen die niet per se de (internationale) trein hoeven te nemen, wordt verzocht dat niet te doen. Voor niet-noodzakelijke reizigers maakt dit niet uit, zij worden sowieso niet in de trein verwacht. Het kabinet heeft gisteren nogmaals benadrukt dat het belangrijk is om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Dat kan niet in te volle treinen: de trein en het vervangend busvervoer zijn daarom even geen uitje. Noodzakelijke reizigers kunnen door de aanpassingen te maken krijgen met een langere reistijd en vaker overstappen. (foto ProRail)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter