Vanuit Sport en Welzijn worden kinderen, jongeren en hun ouders gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen en talenten te laten zien. De real-life activiteiten van de Brede School kunnen ze helaas niet doen in hun oorspronkelijke vorm. Toch blijft men het aanbod van de verschillende sportieve en culturele activiteiten aanbieden. Dat gebeurt digitaal op Flipgrid.

Op dit online platform publiceert SenW  wekelijks (tot 1 juni) op maandag tot en met vrijdag een nieuwe activiteit. Meester Jan-Willem leert bijvoorbeeld tekenen met Snapchat of Streetdance Juf Chantal een leuke dans.

Programma deze week:

Maandag: Bootcamp met Sergio en Spreekwoordelijke Kunstles van Eva
Dinsdag: Streetdance met Juf Chantal / De gezonde tip van Goedbezig! LV
Woensdag: Capoeira met Meester Arnold
Donderdag: knutselen met Juf Karin Tin Tin/ De gezonde tip van Goedbezig! LV
Vrijdag: Tekenen met Snapchat van meester Jan-Willem
Hoe kun je meedoen? Via https://flipgrid.com/bredeschool kom je bij het overzicht van het lesaanbod. Klik op een activiteit die je aanspreekt en volg de instructies in het filmpje. Heb je een mooie creatie gemaakt of lekker meegedaan, laat dan een leuke reactie achter met een foto of filmpje. Meedoen is gratis! Als extraatje uploadt men elke dag de Zappsport@home video van Nathan Rutjes en zijn zoon Lavezzi om lekker in beweging te blijven. (foto SenW)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com