Nieuws
‘Inzet’ bij sociale woningbouw

B&W zetten zich er voor in om voor 2025 nog 585 sociale woningen in de gemeente te realiseren. Naar de reeds gestarte bouw aan de Rijnlandlaan Voorburg (48 woningen) gaat het dan om bouwprojecten op bedrijfsterrein Overgoo Leidschendam, aan De Star Leidschendam, Princes Carolinalaan Leidschendam, Van Ruysdaellaan Leidschendam, Van Alphenstraat Voorburg, Feithplein Voorburg, Klein Plaspoel Polder, Diaconessenhuis Voorburg. Onderzocht wordt nog de bouw aan het Fluitpolderplein Leidschendam, in Prinsenhof Leidschendam en op een nog te vinden locatie. Dat heeft wethouder Jan-Willem Rouwendal het gemeenteraadslid Natalie Reijnders laten weten in antwoorden op vragen. De gemeente had 750 sociale woningen voor 2025 moeten realiseren. Recent is dat gewijzigd in 720 woningen voor 2030.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com