Mannenmodewinkel Only for Men aan de Herenstraat in Voorburg biedt  hun persoonlijk stijladvies niet alleen in de winkel, maar nu ook digitaal aan. Op deze manier kan de winkel de persoonlijke service op een veilige afstand doorzetten via een videocall met de modeadviseur naar keuze. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om een afspraak te maken in één van de winkels. Only for Men prefereert om in deze periode op afspraak te werken. Zodat de regels van het RIVM op de juiste manier gehandhaafd kunnen worden. Of het digitale stijladvies ook na 28 april actief blijft, weet de modewinkel nog niet. De keuze hiervoor is geheel afhankelijk van de wensen van hun klanten en het succes van de digitale service. (foto PR)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com