Nieuws
Muzikale gasten bellen met Midvliet’s Kakafonie

Het programma Kakafonie op omroep Midvliet FM gaat ook vandaag door met telefonische interviews. Om 12:30 uur is William Sluijter telefonisch te gastom zijn nieuwe single ‘Ik voel me goed’ te laten horen. William Sluijter: ,,Het lied is gewoon een nummer voor de mensen die verliefd zijn en vlinders in hun buik hebben. Herkenbaar, want ik heb ook nog steeds de liefde voor mijn vrouw en gezin in mijn bloed zitten. Het is een mooi vrolijk nummer geworden met een heerlijke goed in het gehoor liggende melodie geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten.”

En om 13:05 uur hoort u een gesprek met Sebastiaan de Langen. ‘Als sterren aan de hemel staan, dan dendert zijn diesel door, want daar is hij trucker voor’, is een regel uit het nieuwe nummer van Sebastiaan. ‘De vrouw van een trucker’ is een oud nummer van Frans Bauer. Sebastiaan vond dit zo’n geweldig lied dat hij er een snelle orkestband van heeft laten maken, zodat het een feestnummer werd.

Om ongeveer half twee is Marco de Vries de derde gast.  ‘Ik leefde mijn leven’ is het eerste nummer dat uitkwam van Marco de Vries, en is samen met Frank van Etten tot stand gekomen. Het nummer gaat over het leven, en zal zeer herkenbaar zijn voor vele mensen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com