Er komt binnenkort toch een modeshow rond het Voorburgs Huygenskwartier. Maar dan wel online. Vrijdag 17 april wordt  het eerste online evenement georganiseerd in samenwerking met het ondernemersfonds Huygenskwartier en de modezaken uit het Huygenskwartier samengebracht door Claudia van Fortunella.

De mannequins worden vervangen door gestylde etalagepoppen die worden aangeleverd door de deelnemende zaken en zullen schitteren op een bewegende catwalk. Deze online Fashion Show wordt gepresenteerd door Jessica Mendels (RTL4, TV West) met de vrolijke beats eronder van een DJ op afstand. Zij zal over elke zaak vertellen hoe zij omgaan met deze periode, wat de door hun gestylde etalagepop draagt en hoe jij je modieuze setje voor deze zomer kan scoren. Dat kan vaak nog in de winkel, via een private shopping-sessie of door bezorging via de webshop.

De online Fashion Show zal vrijdag 17 april vanaf 19 uur live worden gestreamd op het Facebook-kanaal en op het kanaal van het Huygenskwartier en nog diverse andere kanalen met een groot lokaal bereik. De nu al meer dan 15 deelnemers worden in de loop van de week bekend gemaakt. Mode-ondernemers uit het Huygenskwartier die nog willen aansluiten kunnen een mail
sturen naar info@supportyourlocals-lv.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter