Voor een goed verhaal hoeft u met de nieuwe ThuisBieb-app de deur niet uit, aldus Jaap van Buren van Bibliotheek aan de Vliet. Het online aanbod van de bibliotheek is uitgebreid met de nieuwe gratis ThuisBieb-app. Met deze app kan men gratis 100 e-books lezen. ,,Voor leden en niet-leden, het maakt niet uit of u bibliotheek lid bent of niet, lezen is voor iedereen. Ga naar www.thuisbieb.nl en bekijk welke boeken u kunt lezen. In de ThuisBieb vindt u populaire én minder bekende titels voor jeugd & jongeren en voor volwassenen. In verschillende genres, fictie en non-fictie. Er is van alles wat: spanning, chicklit, sport en romantiek. U kunt de ThuisBieb-app gratis downloaden in de App Store en in Google Play; de app is beschikbaar tot en met 10 mei. Hebt u behoefte aan meer online aanbod van de bibliotheek? Kijk dan eens op www.onlinebibliotheek.nl Daar hebt u toegang tot een wereld aan kennis. Geniet van nog meer mooie e-books en luisterboeken. Wij wensen u veel lees-, luister en leerplezier.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter