Van Rijn Culinair Maaltijden, Traiteur en Catering uit Leidschendam is op bezoek geweest bij de brandweer Haaglanden – Kazerne Leidschendam-Voorburg. Cock van Rijn: ,,Gister zijn er weer heel veel maaltijden weggebracht die gedoneerd waren. Dit keer hebben we de mensen werkzaam bij politiebureau Leidschendam-Voorburg verrast en ook de collega’s van de brandweer kazernes van zowel Leidschenveen en Leidschendam-Voorburg konden wij verrassen met verse maaltijden. Deze foto kregen wij toegezonden vanuit de kazerne in Leidschendam. In totaal is gister de 2525e maaltijd weggebracht en daarmee zijn we officieel bij met het aantal gedoneerde maaltijden. Dank voor alle steun.” (foto brandweer LV)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com