Stichting Mooi Voorburg heeft samen met de plaatselijke hovenier Alex Woltjer het plantvak van Park Middenburg (Westeinde Voorburg)  met het wapen van Voorburg weer kleur gegeven. De bestuursleden Frits Koppe en Lodewijk van Vliet van Mooi Voorburg hebben samen met de hovenier 500 roodkleurende vaste planten (Heuchera ‘Fire Alarm’) in het plantvak gezet. Zoals afgesproken met de gemeente zorgt Mooi Voorburg voor het onderhoud en levert de gemeente de planten. De kosten van Mooi Voorburg worden gedragen door de donateurs van Mooi Voorburg en door de eigenaar/gebruikers van Huize Middenburg. Wilt u ook donateur worden? Kijk dan op de website van Mooi Voorburg: www.mooivoorburg.nl (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com