Nieuws
Drie muzikale alles kunners in Kakafonie

Ook deze keer kent het programma Kakafonie van Omroep Midvliet drie gasten. Jurgen Geers is vandaag de eerste. Hij laat zijn debuutsingle ‘Naar het café’  horen. Jurgen: ,,Het idee ontstond in de kroeg, waar ik met een vriend zat. We hadden het over alle problematiek, terwijl in het café alles zo relaxt is. Iedereen vrolijk. Dus moest daar het lied over gaan. Ik ben zelf een tekst gaan schrijven en vervolgens Martin Sterken gebeld en hij zag het wel zitten en zo ontstond ‘Naar het café’.”

Om 13:05 uur hoort men in Kakafonie een telefonisch gesprek met Leon Kruitbosch. Zijn nieuwe plaat heet ‘Sluit maar aan’ en is een carnavalesk nummer. De tekst gaat er over dat je, na een avond stappen en een paar biertjes te veel op, gekke dingen kunt gaan doen en dan van bepaalde zaken in het leven geen weet meer hebt.

En om ongeveer 13:30 uur is Johnny Lubbers aan de beurt om zijn nieuwe single te laten horen. Met  ‘Verdwijn toch uit mijn ogen’ vertelt Johnny een verhaal dat gebaseerd is op nare mensen in het verleden rond één van zijn beste vrienden. Mensen die keer op keer misbruik maakten van zijn goedheid en waar Johnny nu klaar mee is.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com