Nieuws
Online modeshow uit Huygenskwartier nu te zien

De eerste online fashionshow verzorgd door de modezaken uit het winkelgebied Huygenskwartier Voorburg is een feit. Om netjes binnen de RIVM-richtlijnen te blijven werden de levende modellen vervangen door etalagepoppen. Bijna alle ondernemers met een modezaak deden mee en zodoende schitterde 21 etalagepoppen op de catwalk.  Deze etalagepoppen bewogen door een bewegingsmechanisme over de catwalk om zo het concept van een echte modeshow te benaderen. Presentatrice Jessica Mendels, bekend van diverse programma’s op RTL4, praatte de modeshow aan elkaar en Mike Peterson verzorgde een muzikaal intermezzo. De Huygenskwartier online Fashion Show was een initiatief van het lokale platform Support Your Locals L-V en uitgevoerd in samenwerking met het ondernemersfonds Huygenskwartier. Voor een korte impressie van dit evenement kunt u deze link bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=nfsfPXQ3bpY De gehele uitzending van 20 minuten vindt u  hier: https://www.youtube.com/watch?v=BX_8D3TVEtA

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com