Nog even terug naar Koningsdag 2020. Door het coronavirus moest iedereen thuis blijven, zo ook het zang duo  Shirley Taylor en Jason Gilbert uit Voorburg. Normaal treden zij, op de verjaardag van onze Koning Willem Alexander meerdere malen op, maar dat was nu anders. Daarom verzonnen  ze#thuisbij Shirley Taylor & Jason Gilbert.

Het duo had een programma in elkaar gezet om de naaste buurtjes , maar zeker ook al hun trouwe volgers op social media te vermaken. Het begon al om 09:30 uur met het Vlagmoment, deze werd onder muzikale begeleiding van een trompet geluid gehesen. Daarna zongen zij om 10:00 uur het Wilhelmus en deelden zij live de toespraak van onze Koning. Om 12:00 uur was er een bijzonder moment, want hun Hond Elvis kreeg een Koninklijke onderscheiding, hij werd Ridder in de orde van Oranje-Nassau. In deze moeilijke tijd zorgt hij voor heel veel blije gezichten in hun appartementen complex.

Om 15:30 uur belden zij via Watsapp naar hun muzikale vriend Paul Smithuis (bekend van Hollands Got Talent) om hun nieuwste lied te laten horen.  Om 16:00 uur proosten zij live via social media met heel veel mensen in het land op onze Koning, gevolgd door een klein miniconcert vanaf hun balkon. Dit was allemaal aan het Koningin Julianaplein te Voorburg.  Bent u benieuwd naar alle filmpjes en hun woningsdag kijk dan op www.shirleytaylorjasongilbert.nl   (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter