Nieuws
En weer een autobrand in Leidschendam

Gisteravond rond tien uur is er opnieuw een auto in brand gestoken in Leidschendam: dit maal aan het Fluitpolderplein. Het  is de vijfde auto die in deze buurt binnen een week door onbekenden in vuur en vlam wordt gezet. Tussendoor ging ook nog een houten gebouw van jeu des boulesvereniging Grand Cru ’82 aan het Fluitpolderplein in vlammen op. Het vermoeden bestaat dat buurtjongeren achter de brandstichtingen zitten. Zij zouden zo protesteren tegen de aanhouding van enkele van hen op vrijdagavond 24 april. Dat gebeurde ook op het Fluitpolderplein. Er zijn ook al diverse containers en hopen afval in brand gezet.

De politie was gisteravond ook actief in en om de Voorburgse wijk Essesteijn. Het gebied rond Tulpentuin werd enige tijd afgezet. Er liepen agenten in kogelvrije vesten door de straten en boven het gebied cirkelde een helikopter van de politie. Rond 22.30 uur  werd de actie afgebroken. Naar verluidt was de politie op zoek naar drie personen. In de aanpalende wijk Voorburg-Midden werd een auto door de politie in beslag genomen en weggesleept. Of dat iets te maken had met de actie in Essesteijn is onbekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com