Ap de Heus heeft zijn strijd tegen zwerfvuil even opzij gezet om een bezoekje aan de toekomstige Mall te brengen. Hij is onder de indruk van de vorderingen: ,,Geweldig hoe ze bezig zijn, met het grootste winkelcentrum van Nederland. Ondanks het Corona virus ,waardoor er  ook minder personeel werkt, hopen ze toch eind oktober  klaar te zijn.” De zelfbenoemde wijkvertegenwoordiger is ook nog even in het andere stuk van Leidsenhage gaan kijken: ,,Daar kunt u rustig kan winkelen, daar de meeste winkels weer open zijn. De maatregelen worden nog strenger aan gepakt: bij de baken mag men niet zitten, en bij alle winkels kan men de handen desinfecteren. Het personeel kijkt of u de 1,5 meter in acht neemt.” (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com