De Buurtcoaches hebben nog voor de meivakantie de juffen en meesters van hun basisscholen in Leidschendam-Voorburg een hart onder de riem gestoken. Overal in de gemeente ontstaan fantastische initiatieven van bewoners voor medebewoners. De buurtcoaches vonden dat ook de juffen en meesters niet achter mochten blijven. Het is voor de docenten een uitdagende periode. Hierin moeten zij niet alleen de kinderen missen, zij ontwikkelen in korte tijd ook een hele nieuwe manier van lesgeven. Daarom vonden de buurtcoaches dat de juffen en meesters van de Parachute, de Margriet, Driemaster en Cascade, Zonnewijzer, Wegwijzer, Trampoline en Springplank een kleinigheidje verdienen. ,,Het is leuk hoe dankbaar mensen zijn met een klein gebaar, deze toppers verdienen het gewoon”, aldus buurtcoach Martijn de Zoete.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com