Nieuws
Aad de Leeuw zorgt weer voor de kransen

Bloemist Aad de Leeuw is druk in de weer met het vervaardigen van de kransen voor de herdenkingen op maandag 4 mei. De kransen zijn dit jaar iets anders van omvang dan gebruikelijk. Dat heeft alles te maken met de corona-maatregelen. De burgemeester legt de kransen dit jaar alleen, in plaats van zoals in andere jaren samen met een lid van de scouting. Er zullen ook geen anderen bij zijn, de plechtigheid wordt gefilmd en is zo te volgen.

De Leeuw is trots op zijn werk: ,,Ik vind het altijd mooi om de kransen voor de herdenkingen te mogen maken. Maar dit jaar is het heel speciaal, niet alleen vanwege 75 jaar herdenken, maar ook met alles wat speelt rond de pandemie.”

Die pandemie was er ook debet aan dat De Leeuw zijn winkel aan de Herenstraat in Voorburg begin maart moest sluiten. Nu heeft hij in zijn smalle pand een opstelling weten te maken, die het toelaat om weer klanten te ontvangen. Donderdag, vrijdag en zaterdag is de winkel weer open, met een speciaal moederdag assortiment, waarbij ook prachtige pioenrozen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com