Nieuws
Herdenking in gepaste stilte

De vierde mei is dit jaar heel anders verlopen dan voorgaande jaren. Ingegeven door de maatregelen rond het corona virus, werd het vooral een herdenking in stilte. Maar daarom zeker niet minder mooi. Burgemeester Klaas Tigelaar heeft kransen gelegd bij de monumenten Park Sijtwende, Park Leeuwenbergh en de Naald  (Prins Bernhardlaan Voorburg) ter nagedachtenis aan de oorlogsslachtoffers. De gemeente heeft er een filmpje van verspreid dat via deze link is te zien https://www.youtube.com/watch?v=vwOr9Vn7wjE&feature=youtu.be In de loop van de dag namen veel mensen een kijkje bij deze monumenten en lieten veelal een bloemetje achter. Vandaag, de vijfde mei, wordt de vrijheid eveneens in gepaste stilte gevierd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com