Nieuws
Dekkershoeve wordt afhaal restaurant

De Dekkershoeve is nu alweer meer dan 7 weken gesloten. De uitbaters missen hun gasten ontzettend en hebben er weer heel veel zin in om lekker te gaan koken en bakken. Daarom hebben zij besloten om een afhaalrestaurant te worden.

Op vrijdag 29 mei wordt voor het eerst een biologische afhaalmaaltijd aangeboden, iets minder uitgebreid dan de normale buffetten, maar niet minder lekker en uiteraard 100% biologisch! Als het goed loopt,wil men gaan uitbreiden naar elke week. de gerechten worden koud verpakt, men zal thuis de maaltijd nog even in de magnetron of oven en/of in een platte pan moeten opwarmen. Er is natuurlijk een instructie bij hoe men dat het beste kan doen.

Het menu voor 29 mei is Soep van verse spinazie met room en Parmezaanse kaas; Voorjaar salade; Lasagne met geroosterde groente en gehaktsaus of vegetarische lasagne; Aubergine schnitzel met zaziki; Rabarber-aardbei trifle. De prijs is € 24,50. Men kan bestellen via  info@dekkershoeve.nl of telefonisch: 070 – 387 7454. Dat kan uiterlijk tot  donderdag 26 mei  12.00 uur.

Voor het afhalen wordt een  tijdslot afgesproken waarop men de bestelling kan komen afhalen. Men kan dan met de auto of fiets via de Ultramarijnhof het terrein oprijden, er komt  een uitgiftepunt maken onder de hooimijt. Zo komt er een heuse drive-through. Men kan uitsluitend met PIN betalen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com