Nieuws
Hondenpoep in parken; stadsbeheer ontmand

In het Zijdepark en het Sytwendepark ligt opvallend veel hondenpoep, ook tussen de speeltoestellen en op de kinderveldjes. Dat stelt het VVD-gemeenteraadslid Sabrina van den Heuvel in vragen aan B&W. Zij wil weten wie verantwoordelijk is voor het schoonhouden van de parken. In dat verband wenst ze ook opheldering over een bericht van Stadsbeheer op facebook met de volgende inhoud ‘door alle aanpassingen van de RIVM is de inzet van de buitenploeg iets over de 30 procent’. Vorige week berichtten B&W de gemeenteraad in een brief over de coronamaatregelen nog dat Stadsbeheer met 80 procent van de normale mankracht aan de gang was. (foto Duropanel)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com