Mening
U zegt het maar: Gemeente uit de bocht gevlogen

Dat er op de kruising Zaagmolenstraat – Rijnlandstraat weinig ruimte is, is algemeen bekend. Zeker voor vrachtwagens en ander zwaar verkeer dat vanaf de Zaagmolenstraat links af de Rijnlandstraat in wil. Periodiek werd het perk dat de middenberm vormt van de Rijnlandstraat doorploegd. Dan was kennelijk tegen de zin van het Raadhuis. Dus werd opdracht gegeven iets aan de kruising te doen. Het resultaat leidt alleen maar tot onbegrip, meewarig hoofd schudden en uitspraken als ‘welke i….t heeft dit bedacht?’ In plaats van de hele ronding van de middenberm met enkele meters terug te leggen werd besloten de ronding halverwege te ontdoen van de stoepranden. In plaats daarvan kwam er een stukje wegdek bij – hooguit 70 centimeter – alsmede een aantal forse betonnen blokken. Dat laatste om te voorkomen dat bestuurders hun vehikel alsnog door het gras zouden leiden. Helaas: de opzet is mislukt. Niet alleen is de bocht nog te krap; de eerste diepe sporen van vrachtwagenbanden staan nu al in de aarde. Betonblokken of niet. Conclusie: de gemeente is uit de bocht gevlogen. Weggegooid geld voor werkzaamheden waar niemand mee geholpen is.

(naam inzender bij redactie bekend)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com