Activiteiten
Amateurvoetbal zonder publiek

Het amateurvoetbal kan, net als het betaalde voetbal, vanaf 1 september weer in actie komen, maar bij wedstrijden mag geen publiek zijn. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. ‘De komende tijd zal het kabinet details verder uitwerken. De KNVB zal zo snel mogelijk de maatregelen bestuderen, intern en met NOC*NSF en het ministerie van VWS bespreken en de verenigingen en voetballers nader informeren’.

Het betekent dat de competitiestarts verschoven moeten worden tot na 1 september, net als geplande bekerwedstrijden. De kantines van de verenigingen kunnen ook pas vanaf 1 september open, zo verwacht de KNVB. Wel kan vanaf 11 mei de training voor spelers ouder dan 18 jaar hervat worden, mits er 1,5 afstand van elkaar wordt gehouden. Gebruik van kleedkamers en douches blijft echter verboden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com