Nieuws
Fietsbrug bij De Knip maanden dicht

De fiets- en voetgangersbrug over de Vliet bij restaurant De Knip (Kniplaan) gaat vanaf maandag 11 mei tot 1 augustus dicht. Aanleiding vormt groot onderhoud. Daarmee is de fietsverbinding tussen de Veursestraatweg en de Stompwijksweg via de Kniplaan afgesloten. De brug, die ook bekend staat als Overhaalbrug, zal in de genoemde periode ook niet open gaan voor schepen hoger dan 1.9 meter. De brug zal voorzien worden van een nieuw wegdek. De metalen delen krijgen een nieuwe verflaag en betonschade zal worden aangepakt. De vier camera’s bij de brug worden verplaatst. Daarnaast wordt een duiker vervangen en komen er nieuwe markeringen op het wegdek. Ook de elektrische installatie van de brug wordt vervangen. Ook de oostkant van de brug komt een werkterrein met containers. (foto provincie Zuid-Holland)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com