Activiteiten
JOIN kidsactiviteiten op velden Wilhelmus

Sportcentrum Westvliet meldt dat zij sportieve dagprogramma’s voor de jeugd draaien op de sportvelden van voetbalvereniging Wilhelmus. Men heeft van de gemeente akkoord gekregen, omdat er een protocol is dat de veiligheid van de kinderen, ouders en begeleiders waarborgt. Ouders brengen hun kinderen via een drop off-principe. Dit betekent dat de ouders hun kind(eren) afzetten met de auto, zelf niet uitstappen en dan weer wegrijden. De kinderen nemen zelf een lunchtrommel, drinken en tussendoortjes mee.  Westvliet zorgt voor een goed sanitair protocol. Maar bovenal, zorgen zij voor een sportief dagprogramma boordevol sport- en spelactiviteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud (basisschoolleeftijd).

Nu de basisscholen weer aangepast opengaan, zal JOIN. tevens (deel)dagprogramma’s gaan aanbieden, zodat de kinderen voor of na school een activiteit hebben en lekker sportief worden bezig gehouden. Wel zo makkelijk voor ouders die moeten (thuis)werken. De sportieve dagprogramma’s draaien tot en met dinsdag 19 mei.

Programma van 09:00 – 16:00 uur; kosten 39 euro per kind/ per dag; Eten en drinken dienen de kinderen zelf mee te nemen. De actie van éénmalig 25 euro geldt nog voor de 100% supporters. Ook is er een ‘Bring a friend’ actie. Ook de judolessen zijn buiten van start gegaan.