Nieuws
HTM test het nieuwe in- en uitstappen

Vanaf vandaag, dinsdag 12 mei,  start HTM een test met bestickering op de halten Spui (tramtunnel) en Rijnstraat. Daarmee wil HTM zorgen voor een betere spreiding van in- en uitstappende reizigers. Immers, niet alleen in tram of bus maar ook op de halte moeten reizigers 1,5 m afstand van elkaar houden. Wanneer de tram stopt op de halte, worden uitstappende reizigers begeleid met pijlen om de halte te verlaten. Hiermee worden zij gescheiden van de wachtende reizigers die willen instappen. Via aangebrachte stippen kunnen zij op afstand van elkaar wachten totdat kan worden ingestapt. Onder andere OV stewards van HTM zijn op de testhalten aanwezig om de reizigers te informeren en​ tijdens de test alles in goede banen te leiden. De test met de haltebestickering is onderdeel van de InnOVatieroute; het gezamenlijke innovatieprogramma van ov-bedrijven HTM en RET en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com