Activiteiten
Kindertheater deepdeep strijdt om te overleven

Kindertheater deepdeep is enorm getroffen door Corona crisis en start een crowdfundingsproject. De Cultuursector wordt flink geraakt door de corona-crisis. Op dit moment zijn ook alle voorstellingen van Kindertheater deepdeep afgeblazen en hun agenda is leeg  tot 1 september.

Corona-crisis of niet… Karin en Stephanie  moeten nu al flink aan de slag om hun Kinderboekenweek-show in oktober te kunnen spelen. Best wel een risico in deze periode. Vandaar dat ze een crowdfunding campagne zijn gestart bij Voordekunst, dit is een crowdfundings platform voor projecten in de kunstsector. Het project loopt nog een paar dagen en dan hopen ze hun doelbedrag binnen te hebben. Iedereen kan doneren.

Nu de scholen weer zachtjes aan zijn begonnen hebben ze goede hoop dat de voorstellingen, die ze op scholen spelen, in oktober weer door kunnen gaan. Kindertheater deepdeep maakt interactieve, muzikale en educatieve voorstellingen in bekende thema’s voor kinderen in de leeftijd 4-9 jaar.

Deepdeep is op het moment bezig met het maken van de show in hun atelier aan de Vlietweg in Leidschendam. Het belooft weer een unieke show te worden. Voor deze Kinderboekenweek gebaseerd op het prentenboek van Michel de Boer. Het boek is nog in de maak, de titel is al bekend: ‘Tijdmachien’. Ze hebben een kort lijntje met Michel en worden betrokken bij de ontwikkeling van zijn boek. Als men vanaf €50,- doneert krijg  men het boek gratis + 1 toegangskaart voor de VIP-voorstelling op 2 november 2020 in Cultura & Zo in Nootdorp. Kijk voor meer informatie en donatie op https://www.voordekunst.nl/projecten/10269-en-toenwas-er-een-show

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com