Nieuws
Michiel van der Struijk hoofdcoach Cartouche Heren

Het bestuur van hockeyvereniging Cartouche meldt de aanstelling van Michiel van der Struijk als hoofdcoach van Cartouche Heren 1. Na drie seizoenen Heren 1 zal Pieter Pieterse afscheid nemen als hoofdcoach. Michiel van der Struijk zal zijn functie combineren met het Bondscoachschap bij Jong Oranje heren. ,,Met de aanstelling van Michiel wil Cartouche meedoen om de play-off plaatsen in de Promotieklasse.  Daarnaast zal Michiel, samen met Technisch Directeur, Jaïr Levie, helpen met het opleiden van jeugdtrainers en -spelers”, aldus Marc Smulders van de Hockey Top Commissie. Pieter Pieterse en Tomasz Kotulski gaan stoppen met Heren 1. Cartouche heren 1 komt uit in de Promotieklasse en heeft de ambitie om mee te doen voor de play-off plaatsen.