Nieuws
Wegwerkzaamheden bij Stompwijk

De Meerlaan en een deel van de Ondermeerweg in Stompwijk zijn afgesloten voor het verkeer. Dit om de aansluiting van de autobrug bij het inlaatwerk in Stompwijk te maken. Tussen de Meerlaan en de Bovenmeerweg brengt men eerst een tijdelijke verbinding voor het autoverkeer aan. Deze verbinding zorgt ervoor dat de Bovenmeerweg bereikbaar blijft gedurende de werkzaamheden.

Tussen dinsdag 19 mei 2020 en donderdag 21 mei wordt het aangewezen deel van de Meerlaan en de Ondermeerweg geasfalteerd. Naar verwachting rondt men deze werkzaamheden uiterlijk om 05:00 uur af. Om de duur van de afsluiting zoveel mogelijk te beperken werkt men ook buiten de reguliere werktijden. Hierdoor zijn op locatie ook in de avonduren machines, signaleringstonen en  pratende mensen te horen, en is bouwverlichting zien.

Gedurende de werkzaamheden is de Bovenmeerweg bereikbaar via de nieuwe tijdelijke verbinding. De Ondermeerweg is ter plaatse van het werkgebied voor al het verkeer (inclusief bestemmingsverkeer) gesloten. Het overige deel van de Ondermeerweg kan tijdens de werkzaamheden door autoverkeer bereikt worden via de N206 en Zuidbuurtseweg te Zoeterwoude Dorp. Hulpdiensten kunnen, indien nodig, altijd passeren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter