Nieuws
15 jaar DigiBlue, 50 procent korting op supportabonnement

DigiBlue, het bedrijf dat onder meer de techniek achter deze website verzorgt, bestaat 15 jaar. Op 5 april 2005 is DigiBlue toen onder de naam Shafts Design ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Door de sobere stemming door de coronamaatregelen is  vorige maand besloten hier geen aandacht aan te geven. Toch willen Ilona en Nilsson Uding iedereen deze maand een beetje trakteren. Dat gebeurt met een fikse (tijdelijke) korting op het service abonnement. ‘Met de supportabonnementen van DigiBlue wordt u snel en onbeperkt geholpen als u nodig vindt, zonder onoverzichtelijke kosten. Liever problemen voorkomen? Laat binnen het onbeperkt supportabonnement uw computer preventief controleren, zonder extra kosten. Nu de eerste 3 maanden 50% korting’. Zie: https://www.digiblue.nl/50-korting-op-onbeperkt-support/