Activiteiten
Westvliet outdoor summer gym van start

Westvliet fitness en racketsport begint dit weekend met buitensport activiteiten. Naast alle thuissport faciliteiten gaan nu  symbolische de deuren van de buitenclub open. Vanaf zaterdag start men met het geven van trainingen en groepslessen op verschillende locaties, maar nooit verder dan op 5 minuten loopafstand van de hoofdingang. Groepslessen als Spinning en BodyPump worden bijvoorbeeld gegeven op het eigen terrein voor de hoofdingang. Lessen die geen zwaar en groot materiaal nodig hebben, worden gegeven op een veld bij voetbalvereniging Wilhelmus. Judolessen worden ook gegeven bij Wilhelmus en voor MOVE. is er een aparte trainingsplek gecreëerd bij de entree van Monkeytown. Afgelopen week is groen licht gegeven om activiteiten op de parkeerplaats te  ontplooien. Men is nu bezig een echte fitnesszone op de parkeerplaats te creëren. In de fitnesszone kan vrij getraind worden, maar ook worden meegedaan aan sessies. Daarnaast mogen alle leden gratis tennissen bij Tennispark Welgelegen in Rijswijk.