Activiteiten
Bibliotheken Leidschendam en Stompwijk weer open

De bibliotheken in Leidschendam en Stompwijk gaan morgen open. Afgelopen week is de bibliotheek in Voorburg weer open gegaan als proef. De reacties onder de bezoekers en medewerkers waren zeer positief waardoor is besloten om de bibliotheken in Leidschendam en Stompwijk ook weer te openen. De bibliotheek in Leidschendam gaat open met aangepaste openingstijden en coronaregels. De bibliotheek in Stompwijk gaat open volgens de normale openingstijden en aangepaste coronaregels.

De aangepaste openingstijden in Leidschendam zijn: maandag 12:00 – 17:00 uur; dinsdag t/m vrijdag 11:00 – 17:00 uur; zaterdag 11:00 – 16:00 uur. Om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen gelden de volgende coronaregels:

  • Er mogen maximaal 20 bezoekers tegelijkertijd in de bibliotheek aanwezig zijn,
  • Kom alleen naar de bibliotheek of met maximaal één ander persoon uit uw gezin. Dus bijvoorbeeld: één ouder en één kind,
  • Iedere bezoeker is verplicht een mandje te gebruiken,
  • De bibliotheek is alleen open om materialen in te leveren en te lenen,
  • Inleveren van materialen gaat via de buitenboekenbus,
  • Ingeleverde materialen worden 72 uur in quarantaine geplaatst,
  • Klantcontact wordt tot het hoogst noodzakelijke beperkt,
  • Houd 1,5 meter afstand,
  • Volg de aanwijzingen van de medewerkers op.

In Stompwijk gelden aangepaste coronaregels. Die hoort u ter plekke in Stompwijk.

Het is niet mogelijk om kranten en tijdschriften te lezen, te studeren of het toilet te gebruiken. Computergebruik, printen en kopiëren is niet mogelijk.Er zijn geen activiteiten, zoals peutervoorlezen, films, cursussen, workshops, spreekuren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com