Nieuws
Fietsers hebben geen voorrang meer

Fietsers die gebruik maken van het zogenoemde Fietspad 90, dat direct naast de woning Stompwijkseweg 92 aansluit op de Stompwijkseweg / Dr. van Noortstraat, hebben geen voorgang meer op auto’s die van de weg gebruik maken. Dat hebben B&W bepaald. Op de kruising van het fietspad en de weg zijn borden geplaatst die dat aangeven. Op de weg mag ter plekke 60 kilometer per uur worden gereden. De weggebruiker heeft slecht zicht op de fietser komend vanaf het fietspad door (privé) bomen langs het fietspad. ‘Gezien het slechte zicht en het grote snelheidsverschil tussen fietsers op het fietspad en verkeer op de Stompwijkseweg is het gewenst op deze aansluiting een voorrangsmaatregel in te stellen met voorrang voor het verkeer op de Stompwijkseweg’, aldus B&W. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com