Nieuws
Politie vraagt hulp aan buurtbewoners

De politie Leidschendam-Voorburg zoekt hulp van het publiek bij het melden en oplossen van criminaliteit. Men wijst daarbij op het systeem ‘Camera in Beeld’ en de website ‘Meld Misdaad Anoniem:

Kent u Camera In Beeld al? Dit is een politiesysteem dat alle aangemelde camera’s in de buurt op een kaart weergeeft. Het geeft de politie overzicht van welke camera’s waar hangen en waar zij opnames van maken. Zo kunnen wij makkelijk en snel met de eigenaren contact opnemen om beelden op te vragen als we onderzoek doen naar bijvoorbeeld een inbraak.

We kijken dus niet live mee met de beelden. Camera In Beeld is puur een systeem om te inventariseren waar camera’s hangen, met als doel het opsporingsproces te kunnen versnellen. Hebt u zelf een beveiligingscamera aan uw woning of bedrijfspand? Meld deze dan aan bij de politie via www.politie.nl/cib

Meld Misdaad Anoniem is een het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Uw anonimiteit staat hierbij altijd centraal. Hebt u informatie of tips over de brandstichtingen in Leidschendam, maar wilt u dit liever anoniem melden? Bel dan 0800 7000 of kijk voor meer informatie op https://www.meldmisdaadanoniem.nl/

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com