Nieuws
Fenno Werkman wil Europees radiostation

Voorburger Fenno Werkman kan niet stil zitten. Tijdens de corona maatregelen, heeft hij het internet afgespeurd, op zoek naar aanbiedingen met oude grammofoonplaten. Dat leverde hem afgelopen week een enorme verzameling 78-toeren materiaal op, met nummers uit een ver verleden. ,,Een mooie aanvulling op mijn enorme collectie beeld- en geluid materiaal. En binnenkort in veel landen te horen.”

Fenno is namelijk bezig een Europees radio station op te zetten. Via het internet en het 5G netwerk moet dat overal te ontvangen zijn. ,,Er hebben zich al de nodige bekende radio-makers aangemeld, die mee willen doen. Maar nu ben ik eerst op zoek naar een studioruimte. Dat moet een groot gebouw zijn en dan bij voorkeur niet op een industrie terrein. We willen middenin de stad zitten en meteen een aanloop functie hebben. Ja, misschien wel in Leidschendam-Voorburg”, aldus Werkman.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com