Nieuws
RKAVV wil verbouwen

RKAVV wil de kantine verbouwen tot buurthuis van de toekomst. Voor de investering van 276.500 euro exclusief btw heeft men een garantstelling van de gemeente gevraagd. De werken zouden tussen begin juni en begin september moeten plaatsvinden.

De kantine is eigendom van RKAVV. Het gebouw is 20 jaar oud en uit de tijd geraakt. Door de ombouw wil de vereniging de maatschappelijke activiteiten verder uitbreiden. Als de gemeente garant staat wordt het project gefinancierd door de Rabo-bank, Fonds 1818, crowdfunding, een obligatielening van RKAVV zelf en andere financiers waaronder leveranciers.

RKAVV is nu al maatschappelijk actief via het Buurtresto (1x per maand voor ouderen, eenzamen en statushouders), het ouderendiner (1x per maand), festival unlimited (voor mensen per beperking), het carnaval (ook voor ouderen en mensen met beperking), buitenschoolse opvang, Prinsenhof in beweging, als leerwerkbedrijf voor VMBO en MBO, het Project sport en bewegen voor wijkjongeren, voetbalaanbod voor vrouwen en meisjes.