Nieuws
Specsavers weer helemaal open in de Mall

Hoewel Specsavers in de Mall of the Netherlands de afgelopen weken voor urgente oog- en hoorzorg geopend was, opent de winkel in de Mall of the Netherlands volledig haar deuren voor iedereen. Natuurlijk gelden er wel strenge voorwaarden die zowel de medewerkers als de klant in acht moeten nemen. De veiligheid van iedereen staat immers voorop.

In de afgelopen weken is hard gewerkt om de winkels, en daarmede de zorg, om te bouwen naar de 1,5 meter samenleving. Jaco van Schie, mede-eigenaar van de winkel: ,,We zijn allemaal geconfronteerd met grote veranderingen, ook in onze winkel. We willen graag inwoners van Leidschendam-Voorburg en omgeving laten weten welke maatregelen we hebben genomen om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we plexiglas schermen geplaatst in de winkels, vragen we aan klanten om hun handen bij binnenkomst te desinfecteren en houden we 1,5 meter afstand. Als dat niet mogelijk is tijdens de oog- en hoormeting dragen we persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast reinigen we alle brillen en apparatuur grondig voor en na elk gebruik. We zijn blij dat we met deze grondige maatregelen weer aan iedereen oog- en hoorzorg kunnen bieden.” (foto PR)