Activiteiten
Woej houdt week van de jonge mantelzorger

Maandag 1 juni start de week van de jonge mantelzorger. Juist in tijden van de coronacrisis is het belangrijk dat er aandacht en waardering is voor jongeren die opgroeien in een gezinssituatie die grote impact heeft op hun leven. Veel van hen dragen in deze tijden extra zorgen met zich mee. Voor deze Jonge Helden organiseren Woej en SenW elke maand een chill avond en wordt er één keer per jaar een uitje georganiseerd om de Jonge Helden in het zonnetje te zetten.

Vanwege de coronacrisis heeft de week van de jonge mantelzorger dit jaar een andere invulling gekregen. Er vindt helaas nog geen uitje plaats maar op dinsdag 2 juni van 16:00 tot 18:00 wordt er wel een chill moment georganiseerd. In de binnentuin van wijkcentrum de Groene Loper zijn alle Jonge Helden welkom om samen te komen, verhalen te delen en steun te vinden bij elkaar. Hierbij worden de maatregelen van het RIVM in acht genomen.

Daarnaast ontvangen alle Jonge Helden dit jaar vanuit Woej als extra waardering een goodiebag. Deze goodiebag is onder andere gevuld met een leuk spel voor buiten, iets lekkers om te snoepen, een item ter ontspanning en hygiënische producten om verspreiding van het virus tegen te gaan.  Op de hoogte blijven van het project Jonge Helden of in contact komen? Website: www.woej.nl/jongehelden

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter