Nieuws
Ap de Heus: Avalex reageert niet op signalen

Ap de Heus begint nu te begrijpen waarom het zo’n zooitje is op straat. Avalex reageert niet op de sensoren in de containers, maar rijdt gewoon de geplande route.  Zo wordt er dus geen actie genomen op volle afval containers.

Bijna professioneel vuilbestrijder De Heus: ,,Er  liggen 15 vuilniszakken naast de container in de Herman Gorterstraat in Voorburg  en de papiercontainer bij Albert Heijn in Leidsenhage  was helemaal vol, met  een berg kranten ernaast. Ik heb Avalex gebeld op donderdagmiddag 28 mei  om 16.20 uur en vertelde mijn verhaal. De telefoniste melde dat de container die dag geleegd was. Waarom de zakken vuil ernaast zijn blijven staan, wist ze niet.

En toen vertelde ik over de volle papiercontainer in Leidsenhage zei ze: ‘die komen ze morgen legen’. Ik vroeg aan haar jullie kunnen toch zien met de sensor  dat die papiercontainer helemaal  vol is. ‘Ja’, zegt ze, ‘maar ze komen pas morgen legen met de route die zij rijden’. Dus u ziet wat ik al meer heb meegemaakt: ze werken enkel volgens de route die ze moeten rijden en niet volgens de sensor. Zo heeft de sensor veel geld gekost, maar er wordt niet op gereageerd. Zo schieten we niks op.” (foto Ap de Heus)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter