Activiteiten
Casa Niraï beperkt weer open

Casa Niraï is tot de zomervakantie weer gedeeltelijk open voor workshops, trainingen en een op een afspraken, zoals consulten en massages. Voor de overige activiteiten, zoals vrije verhuur en kinderfeestjes blijft het centrum aan de Van Halewijnlaan 2 in Voorburg nog gesloten.

Net zoals veel bedrijven, moest Casa Niraï van de een op de andere dag ineens sluiten. Veel boekingen werden gecanceld of uitgesteld. Nu veel sectoren weer open mogen, opent ook Casa Niraï de deuren, maar gedeeltelijk. ‘Het is voor de klanten niet altijd mogelijk om 1,5 meter afstand te houden bij meer dan vijftien bezoekers. Vandaar dat we alleen open zijn voor workshops, cursussen, trainingen, consulten en meditaties tot 12 personen.’

Het besluit om Casa Niraï gedeeltelijk te openen valt zwaar bij de eigenaresse, Niraï Melis: ,,Veel mensen kennen ons omdat ze hier een kinderfeestje, babyshower of verjaardag hebben gevierd. Het is jammer dat in onze ruimte het leven niet meer gevierd kan worden. Sinds de scholen weer open zijn, krijgen we weer veel aanvragen, die we helaas moeten afzeggen.”

Casa Niraï blijft nog tot de zomervakantie gedeeltelijk open voor voornamelijk al bestaande reserveringen, waarna het definitief gesloten gaat worden. ,,Met de huidige maatregelen zijn de hoofdactiviteiten te komen vervallen. Aangezien er een wet aankomt, waarbij 1,5 meter afstand de norm wordt, verwachten we niet dat deze activiteiten stabiel kunnen terugkeren. Samen met andere ondernemers werken we aan een nieuw concept. Hopelijk kunnen we in september iets moois openen.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter